Ons Team

Tantrist  Patrick              

Hallo, bedankt dat u mijn webpagina doorneemt, mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Patrick en ben een verzorgde 50er die hygiëne hoog plaatst.

25 jaar geleden heb ik de passie van de massage en healing gevonden tijdens reizen naar het Oosten, Tibet, Thailand, Vietnam, Indië, waar ik verbleef bij monniken, en cursussen volgde bij massage meesters die mij de kans gaven om de kennis ervan in mij op te nemen. En nog vandaag, blijf ik bijleren en brandt hetzelfde vuur van passie bij elke massages en sessies in mij, die ik wil delen met jullie tijdens een bezoek van jullie keuze.

Ontdek tekst, uitleg en foto's in onze website wat ikzelf of mijn vrouwelijke collega's zoal kunnen aanbieden.

Een Tantra Massage, een yoni massage met of zonder yoni eitjes, een lingam massage, een spirituele witte tantra massage,  jadesessie, mantra's, klankschalen, aroma's en de ceremoniële Tibetaanse Tantra Rituelen zijn mijn specialiteit

Namaste

     Mijn medewerkstersTantrika 

Ik ben beginnende in de wereld van de Tantrische kunsten, maar heb hier mijn roeping gevonden, en doe het dan ook met volle overtuiging. Mijn voorkeur gaat uit naar Rode Tantra, één worden op sensueel vlak met de ontvanger die op mijn tafel ligt. Elke dag leer ik meer en meer bij, ook dank zij Patrick, de drijvende veer achter Body2Balance die mij het volste vertrouwen schenkt in mijn groei in de deze prachtige Tantrische wereld.


Tantrika May, Rode Tantra 35j  


Ik ben May, ik nodig u graag uit in mijn wereld, van Oosterse sfeer, oriëntaalse warmte, in combinatie met gedimde lichten in een rustige en gezellige ruimte. Mijn geboorteland, de bakermat van de Tantra en grondleggers van de massagewereld.  En dat zal u zeker merken als u onder mijn handen bent, diezelfde  energie stroomt door mijn handen, wat u gegarandeerd een onvergetelijk moment zal bezorgen.


Tantrika Lucy, Rode Tantra 25j

Gedimde lichten, kaarsjes in een rustige en gezellige ruimte, met akkoorden van ontspannende muziek vermengd met de natuurlijke geluiden van een sprankelde beek, tot een bos met tsjilpende vogels of het serene geluid van regendruppels op de bladeren van bomen. Als deze natuurlijke geluiden verweven in een samenzang van zachte tantra muziek.

Dit alles is slechts een klein gedeelte van omgeving en de sfeer waarin u van een heerlijke tantra zal kunnen genieten. De batterijen weer opladen na een stressvolle dag, of gewoon om jezelf te trakteren op een heerlijk moment in de strelingen van mijn handen.

De aanrakingen....... de bewegingen..... alleen jij en ik in de gloed van de brandende kaarsen en het geluid van de stilte garanderen je een ultieme ontspanning.

Laat uw zintuigen gestimuleerd worden. Vergeet even tijd en ruimte en geniet van mijn handen en mijn energie.