ervaringen van bezoekers


  1. Body balance 2 energy massage met Tibetaanse healing gehad van Patrick. Een super therapeutische sessie. Wil je jezelf upgraden en jezelf van alle negativiteit ontdoen dan is dit zeker een aanrader! Helemaal ZEN! :-) H.M.
  2. Vandaag hebben mijn vrouw en ik een koppelmassage gekregen van Patrick en zijn partner, wij komen zeker terug, volgens mijn vrouw moet Patrick in een vorig leven een vrouw geweest zijn, kan niet anders, hoe hij mijn vrouw begreep en uitlas!! P & M
  3. Dankzij reeds enkele behandelingen te ondergaan, ben ik terug positief en sta ik steviger in mijn schoenen! Raad het iedereen aan die een moeilijke periode heeft of met veel stress moet omgaan! V.G.
  4. Vandaag een fantastische massage gehad van Patrick. Een echte belevenis :-) Je bent top maatje! L.A.
  5. Gisteren een sessie geboekt bij Patrick. Ontspanning in sauna en zwembad en heerlijke massage. Voel mij fantastisch en zéker voor herhaling vatbaar! Bedankt Patrick! N.D.
  6. Na lange tijd te twijfelen zijn toch maar gegaan voor een koppelmassage, Patrick en zijn partners zijn heel aangename mensen met enorm veel kennis en kunde in hun handen. Ongekende emoties ontdekt die ik en mijn vrouw niet eens wisten dat we ze hadden! Wij hebben maar direct geboekt voor de week erna. L.&M
  7. Met aandacht had ik je website doorgekeken, en dacht, dit is weer de zoveelste, dus ik en mijn vrouw waagden dan toch maar de stap om dit eens te proberen na al veel ontgoochelingen te hebben gehad. Ik zeg alleen , wat wij bij jou zagen, was zelfs mooier en aangenamer dan de foto's op de website. Ook de massage en de manier waarop, is voor ons ongekend! aan ons heb je een vaste klant! bedankt en tot binnenkort. A-M & G
  8. Bedankt voor de mooie Tantrische, ontladende belevenis! Jullie zijn TOP, tot heel binnenkort! E.&D.
  9. Beste Patrick, ik wilde je nog hartelijk bedanken voor de fijne massage en belevenis, is me nog nooit overkomen. P.
  10. Beste Patrick, je hebt goed geluisterd naar mijn wensen voordat we aan de massage begonnen, en ben na 90min een herboren man! Mij ga je snel terug zien! M.
  11. Zoals ik je zei bij onze kennismaking ben ik wat nerveus omdat dit mijn eerste keer is. Maar je stelde mij snel gerust en de energie die uit je handen glijd is enorm rustgevend. Ook de Yoni eitjes waren een heel leuke ontdekking, en die wil ik volgende keer terug evenaren! Ik denk dan dat ik er nog meer van zal genieten omdat ik dan weet wat mij te wachten staat! tot heeeeeeeeeel binnenkort!!! Je bent ongelooflijk! D.
  12. Dit heeft terug spanning gebracht in ons leven, bedankt dat je mij beetje hebt uitgelegd hoe ik zelf zo een eitje kan kopen voor mijn vrouw, want die is er gek van. Je bent een man met kundige handen en tonnen van ervaring in deze oh zo speciale ongelooflijke wereld die de tantra is, anders kan ik het niet verwoorden. H.&J
  13. Patrick, zoals je weet ben ik zelf een zelfstandige masseuse, en geef zelf al jaren sessies, en toen mijn vriend voor mijn verjaardag een koppelmassage had geboekt, keek ik nogal sceptisch. Gezien ik zelf in dat wereldje zit uiteraard. Maar wat jij gaf is echt straf! Zelfs door mij in te houden, omdat ik mij niet snel "vrij' geef" heb je mij tot zo een punt gedreven dat ik het niet meer onder controle had! Echt straf! En niet alleen de massage, maar het geheel was gewoon AF! Ook mijn vriend die tantrische massages gewoon is, vond je partner super! wij komen terug, en zal veel van mijn collega's sturen voor zo een ervaring! Je zou cursus moeten geven. Tot binnenkort. E.&J.
  14. Bedankt om mij gisteren totaal los te maken, ik ben nu een voldane, gelukkige, stressloze vrouw en ga rustig slapen!
  15. Patrick, je legde mij uit wat Tantrisch is, en over mijn Qi plek, de eitjes, de staaf, wat ze doen en bevorderen, klonk allemaal nogal raar, totdat ik het mocht ervaren, en die ervaring is mij nog nooit overkomen. En bedankt dat jij mij dat mooie woord geleerd hebt!!! Ambrsosia,... klinkt heel mooi, en ga dat woord vanaf nu gebruiken!!!! Maar ik wist niet dat ik zovéél in mij had dat eruit moest! Tot volgende week. M.
  16. Je suis trop contente de t'avoir trouvée! Tu est un chef dans le monde Tantrique. J'habite loin, tu le sait bien, mais les 2 heures de route en valent côup! A bientôt. S.
  17. Hoi, je weet ik ben een vastje van je!! En zoals je weet heb ik zelf eitje gekocht, mijn licht urineverlies is er door verdwenen! Bedankt om mij ermee te leren werken! Maar je ziet mij zeker terug, want het geheel dat je bied is onbeschijflijk mooi en helend.
  18. Hey Patrick, zoals beloofd schrijf ik nu toch een woordje na onze maandelijkse afspraak van gisteren, mijn vrouw en ik zijn altijd super enthousist als we weten dat we de dag erna bij jou komen. Ik maak er niet veel woorden aan vuil maar je bent meer dan de moeite om de afstand tussen Maastricht en Turnhout te maken! Tot volgende maand, A.&L.
  19. Wij hebben een super ervaring gehad, zeker voor herhaling vatbaar! ;-) tot binnenkort. K. & L
  20. Beste Patrick, bedankt voor de unieke ervaring met je eitjes. Ik zal je aanraden bij mijn vriendinnen.
  21. Liefste Patrick en partner, sorry, effe haar naam vergeten. Ik wil je toch effe een berichtje sturen met een kleine bevinding, mijn man en ik hebben enorm genoten van de sessie die jullie ons gaven. Ik had de indruk dat ik ging wegzinken op je tafel! Ik was zelfs effe "mezelf kwijt"! De lichaamskaars die je op mij brandde na de Tantrische sessie heeft tot op vandaag nog resultaat, en we zijn al 3 dagen na de sessie!
  22. bedankt en tot binnenkort. E. & P.
  23. Mijn man en ik wensen je nogmaals te bedanken voor de onvergetelijke ervaring, tot heel binnenkort C. & J
  24. Beste Patrick, bedankt voor de buitengewone ervaring, en bedankt voor het steentje, gr P.
  25. Ik ben zelf al jaren masseuse, en was heel sceptisch toen mijn man thuis kwam met een cadeaubon koppelmassage voor mijn Valentijn, want ben heel kritisch om zelf een massage te ontvangen. Beroepsmisvorming ;-)? Maar jouw massage is absoluut voor herhaling vatbaar! Ik noem jij heel graag, een collega met kennis van zaken!! Tot binnenkort! E & P
  26. Beste Patrick, ik vertelde je al dat ik een energetisch consulente ben, en héél lang getwijfeld om bij jou te boeken, want tenslotte is het toch altijd een grote stap om als vrouw alleen naar een mannelijk tantrisch masseur te gaan. Het geboekte uur is uiteindelijk bijna 3 uur geworden. Ik had nooit gedacht dat je net dié emoties zo vaak kon vrijmaken uit mijn lichaam en ik ze ook zo, los laten! Ik sei je al na de sessie dat je mij echt kon lézen, en dat is niet gelogen!! Aan mij heb je een vast klant!! ........ En wie weet, misschien kunnen we nog ooit samen werken!? ;-) Tot héél binnenkort. G
  27. Een heel korte opmerking die ik wil delen met de mensen die dit lezen, ik noem je een sensei, een meester, tot binnenkort! m.v.g. M.L
  28. Ik was als vrouw heel bang om langs te komen, maar je stelde mij snel gerust, ook toen ik je vrouw zag toen ze mij een thee bracht, voelde ik mij toch al wat gerustgesteld dat ik niet bij een of andere charlatan terecht kwam die enkel een vrouw eens wil onder handen nemen! Bedankt om mij de échte betekenis van Tantra hebt leren ontdekken, ik voel mij een heel andere vrouw, leeg van negativiteit, leeg van emoties, de veelvoudige ontladingen hebben mijn sceptisch zicht naar tantra toe doen herzien, en ik snap nu waarom je de sexualiteit in de Qi moet aanspreken voor een totale loslating!! Dit is tantra van het hoogste niveau! Bedankt Patrick. M-R
  29. Ik ben een jonge vrouw met een zeldzame spierziekte, ik dacht dat ik niet zou kunnen genieten van een massage, omdat ik het heel snel koud heb en daarop volgend felle spierpijnen. Maar je hebt dat super opgevangen, een verwarmde massagetafel, warm deken op de plekken die je niet masseerde, ik heb er echt van genoten, en wonderbaarlijk, totaal geen pijnen gehad tijdens of na de massage!! Een openbaring voor mij! Nog bedankt voor het totale genot! Tot binnenkort. Gr. Y. uit Nederland.
  30. Ik was vandaag bij Amy voor een tantra, naar mijn mening is Amy een meesteres in het positieve van de tantra en in het geven van tantra massage. Een zwevend, energiek, rustgevend gevoel. Dat is exact wat ik voelde wanneer ik buiten stapte bij Body2Balance! Ik ben weer ZEN. Amy, kortelings wil ik van u opnieuw zulke ervaring. D
  31. Voor Scorpio... Hartelijk dank je wel voor de fijne ontmoeting en ontdekking deze morgen. De warmte zindert nog stilletjes na. Ook het gesprekje achteraf was hartelijk en deed deugd. Namaste. B.